За нас

 За марката

"Народни Носии" е марка изцяло български ризи и блузи с автентична българска шевица. Уникалните дрехи с фолклорни мотиви на "Народни Носии", подобно на тези, правени в миналото, се изработват от качествени, естествени материали.


В моделите на "Народни Носии" са вплетени традиции и модерно излъчване, пресъздадени през призмата на нашето въображение. В създаването на дрехите е вложено много внимание, любов и капка вълшебство, като акцентът е поставен върху великолепното изящество на бродерията. Специално внимание е обърнато и най-малките елементи, защото именно в тях се крие пленяващото усещане за красота и съкровените поводи за щастие.

Кои сме ние?

Ние сме млади момичета и момчета, заредени с много позитивизъм и истински ентусиазирани в това, което правим. За нас "Народни Носии" е не просто марка, а кауза. Извор на нашето вдъхновение е родния фолклор и магията на българската шевица, изпъстрена с прелестна символика и чародейно очарование.

Нашата мисия

Нашата основна мисия е възраждането и разпространението на чисто българското, достигайки до възможно най-много хора, обединени около идеята за национална идентичност и гордост.
Вярваме и не спираме да доказваме, че белезите на времето, със своята неподправена красота, стил и великолепие, имат място в живота и визията на съвременния българин.